čtvrtek 16. července 2015

NEDĚLNÍ KONCERTY NA HAVLÍČKOVĚ NÁMĚSTÍ

VRABČÍ TRH si dovoluje pozvat všechny své přátele i příznivce (tedy v kostce, Liborovy zákazníky, Pavlovy žáky minulé i současné, včetně učitelského sboru, Honzovy fanynky, oblíbené psy, všechny děti, a  prostě a jednoduše všechny lidičky), na neděli 26.7. 2015 na Havlíčkovo náměstí v Havlíčkově Brodě. Tahle krásná a již tradiční akce, nazvaná příznačně "Nedělní podvečerní koncerty" začíná v 17.30. Ohromně se těšíme. Uděláme si krásný podvečer.
Vloni se hrálo za pekelného vedra...uvidíme letos. Že bychom pro změnu mrzli? Inu, to zřejmě nehrozí....takže, přátelé, s sebou "kýble vody" a dodržovat pitný režim. (já osobně jsem "ulítlej na zmrzlinu", nicméně všeho s mírou).
Ještě předtím hrajeme 17.7. 2015 V HURIKÁNU..ale tam je omezená kapacita.
Don Diego...bass...
POZVÁNKA

VRABČÍ TRH "vloni" za pekelného vedra

úterý 14. července 2015

Svatý Kříž 10.7.2015

Tady jsou ještě fotky od Petra Homolky z hraní ve Svatém Kříži 10.7.2015.
Kapely: Vrabčí trh a Paikot Ikot (nekompletní).










neděle 12. července 2015

SVATÝ KŘÍŽ - VRABČÍ TRH a PAIKOT IKOT SPOLEČNĚ...

Pátek 10.7.2015, čas 19.00, místo - SVATÝ KŘÍŽ u Havlíčkova Brodu.
Opravdu výborný nápad Kuby Balouna (Club OKO HB). A ještě šťastnější bylo pozvání "spřátelených" kapel VRABČÍ TRH a PAIKOT IKOT (nutno dodat že v neúplné sestavě,). Pikantní na tomto setkání byl fakt, že ve Vrabčím Trhu hraje táta Pavel, a v Paikot Ikot jeho dcera Kristýna....to je báječné, že?
Akce nazvaná WEGETOVÁNÍ byla naprosto perfektně připravena. Opravdu krásné a příjemné přírodní prostředí, občerstvení, skutečně výborní diváci, posluchači, tanečníci, milí psi a bezprostřední hravé dětské publikum (vzhledem k prázdninám vydržely děti déle, tedy AŤ ŽIJÍ NAŠE DĚTI, jsou prostě báječné).
Setkání zahájil Vrabčí Trh (VT), pokračoval Paikot Ikot (P.I.), potom opět VT, následoval "jam session" a večer dokončil PI. Obě kapely hrály v nesmírné pohodě a "sejšn" hraný zejména v rytmu reagge a folkrocku  byl neuvěřitelný....ale nechyběla ani klasika či lidovka.
Co dodat? Jedině "vyspílat" neposlušné rychlovarné konvici, která vzhledem ke slabšímu vedení občas vyhazovala proud. A protože to bylo čím dál častější tak jí bylo zakázáno používání, což nesli zejména muzikanti dosti nelibě, protože se ochladilo a grog či káva byly v tu chvíli pouhým snem...
VRABČÍ TRH hrál následně v sobotu 11.7. na RYBNÍKU HUBERTKA. Byl to pětihodinový maraton hraný v pekelném tempu...to jsme si opravdu "užili". Přestávky, tzv. cigaretové (5 minut), nejdelší byla "jídelní", cca 20 minut. Tanečníci k neutahání...děs - běs. Ale paráda, jak jinak.
Bývalí Pavlovi žáci se základky, nyní už téměř "muži" s jemným chmýřím na bradě,byli fajn.
Po skončení produkce unavení a schlíplí muzikanti, nalití několika litry temně rudé "malinovky", znaveně sbalili aparát a rozjeli se směr Polná a Havlíčkův Brod.
Byl to PARÁDNÍ VÍKEND....nevím jak ostatní ale já se v neděli ráno probudil "NĚJAKEJ RUDEJ", asi v to měla prsty ta "malinovka".....inu co jiného...
Don Diego...bass..

VRABČÍ TRH

LADÍ, ČI NELADÍ, aneb "zasvěcené kecy"

KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ, ŽE?

Honza - VT

Libor - VT

Pavel - VT

PAIKOT IKOT - Ruda, Mirek, Kia

Ruda - P.I.

Kia - P.I.

Táta Pavel a dcera Kia

Jam session VRABČÍHO TRHU a PAIKOT IKOT

Kříž "mezi stromy" ve SVATÉM KŘÍŽI







Woyaya