neděle 26. dubna 2015

CAFÉ PRÁH BRNO

VRABČÍ TRH se uvede na trojkoncertu v Brně.
Nesmírně se těšíme, na Moravě totiž budeme hrát poprvé, zatím to byly jen Čechy.
Tak kdo se budete čirou náhodou ve středu 3.6. vyskytovat v Brně, přijďte se podívat do  Kavárny CAFÉ PRÁH na Vaňkovce.....začíná se v 19.00.
Jo, a před tím budeme hrát 9.5.2015 v Lípě u Havlíčkova Brodu od 15.30. na LIPSKÝCH JARNÍCH SLAVNOSTECH.
Krásné dny.
Don Diego....bass...



neděle 12. dubna 2015

KULIČKIÁDA VRABČÍHO TRHU 11.4.2015


Tak tedy máme za sebou první ročník KULIČKIÁDY v parku Budoucnost  v Havlíčkově Brodě.  Od nápadu k realizaci uplynulo sotva pár hodin. Nápad přišel ve čtvrtek večer, realizace, nápady, vyřízení, propagace a jiné v pátek, a v sobotu odpoledne tedy naostro. Bylo skutečně málo času na propagaci akce, nicméně vzhledem k avizovanému počasí nebylo nač čekat. A jak to bývá u podobných narychlo pořádaných akcí, bylo to skutečně ONO.
Mnozí z procházejících se zastavili, poslechli si muziku a zahráli si hru kterou dávno zapomněli. Dohady o pravidlech byly kouzelné, každý matně lovil v paměti jakže se to "tehdy" hrálo. Ale o to vůbec nešlo, šlo o radost...naše tváře a tváře některých "starších přátel" zrudly a rozhořely se vzrušením, a do našich očí se alespoň na okamžik vrátila mladická jiskra a zápal.
Velký díky patří Liborovi za výborný nápad, vyřízení nezbytných formalit a povolení, za zapůjčení košťat a jiných nezbytných věcí včetně pořízení cen pro dětské hráče.  Pavlovi díky za propagaci a psaní diplomů "namáčecím perem" jako za časů minulých (a neudělal ani jedinou kaňku ani nezvrhl kalamář kluk šikovná). Honzovi za hrdinské překonání chřipajzny (litry potu hovoří za vše). Našim ženám za organizaci, pořízení dokumentace, trpělivost s takovými blázny jako jsme my, a hlavně za úsměvy.
A srdečně  děkujeme všem kteří přišli, či se jen zastavili...
JO A STEJNĚ NÁS VYHNALA KRÁTKÁ JARNÍ BOUŘKA...nicméně i to bylo krásné...
Milí přátelé, budeme se na vás těšit...je lhostejné kde ale hlavně brzy. Nesmírně nás těší že VRABČÍ TRH ŽIJE a je plný invence, humoru a muziky...báječné....(a náš kytarista Pavel byl rád že jsme mu konečně po několika koncertech zapnuli kytaru, inu každý si musí "zvuk" zasloužit).
Don Diego.....bass...

REALIZAČNÍ TEAM VRABČÍ TRH
PAVLOVY historické DIPLOMY
HONZŮV chřipkový POT 



I novináři podlehli KOUZLU HRY
MAMINČINO nadšení ze hry

Vyletněný LIBOR, navalený HONZA a ufoukaný PAVEL




ROZMARNÉ LÉTO










Woyaya