čtvrtek 4. června 2015

VRABČÍ TRH v CAFÉ PRÁH BRNO, Vaňkovka 3.6. 2015

Neznám lepší úvod nežli citovat slova kapelníka skupiny MÁTA: ....děkujeme vám všem, kteří jste přišli na vystoupení nás všech amatérských muzikantů, myslím že jste tímto činem dokázali víc nežli oficiální orgány podporující někdy i "rádoby kulturu" ve městě.....NO NENÍ TO NÁDHERNÉ???
Jako první hrál sólově "mág",organizátor celé akce, folkrockový písničkář, zvukař, a muž mnoha talentů a profesí Honza PLŠEK...i bez své ženy byl báječný ve své nadčasové písničkářské poetice, folkrockovém podání, byl neotřelý a nekonformní. Byl svůj....jak jinak....pohodář....
MÁTA z Brna... co říci?...MÁma a ta...perfektně sezpívané vokály v duchu "MAMAS and PAPAS, či PETER, PAUL and MARY..a nejen jich....obrovsky bohatě pojatý repertoár světových folkových i nefolkových hvězd,včetně vlastních skladeb, opravdu citlivé aranžmá. Parádní zážitek z poslechu....díky...jste prostě báječní.
VRABČÍ TRH..inu popravdě řečeno z mé strany nelze OBJEKTIVNĚ HODNOTIT...dá se jen usuzovat z reakcí posluchačů. VRABČÍ TRH  předvedl během hodinové produkce průřez tvorbou i repertoárem. Na víc nebyl čas.
Ale reakce byly velmi,velmi vztřícné, dokonce zájem o CD (které nemáme),a nabídky dalších koncertů... Nás velmi, a opravdu těší že všichni naši přátelé, HONZA (on jako zvukař musel), ale hlavně muzikanti z MÁTY zůstali až do konce....a děkujeme všem kteří přišli, byl to opravdu krásný, i když horký večer...ale co bychom my AMATÉŘI neudělali pro muziku...všichni...
Peripetie a dohady s ochrankou Vaňkovky kvůli pozdnímu parkování na střeše byly po krásném koncertu spíše úsměvné....
Don Diego....bass...
CAFÉ PRÁH je prostě v pohodě

Honza PLŠEK 

MÁTA..to je pohoda..

VRABČÍ TRH z VYSOČINY- folk, jazz, pohoda

Spokojenost, všichni se líbili

Žádné komentáře:

Okomentovat

Woyaya