neděle 30. listopadu 2014

ADVENTNÍ KONCERT VE SVATÉM KŘÍŽI 29.11. 2014

Bylo nebylo,VRABČÍ TRH byl pozván na koncertní hraní ve Sv.Kříži u Havlíčkova Brodu.
Sice jsme to očekávali,nicméně skutečnost byla ještě mnohem radostnější. Šlo opravdu  o "nekomerční zážitek"v duchu skutečné oslavy příchodu vánočního času. Atmosféra plná srdečnosti,přátelství,radosti a otevřených duší. Samotné hraní bylo krásné,pro opravdu nejširší publikum od nejmenších až po nejstarší,včetně čertů,čertic a Mikuláše. Nás nesmírně těší že si opravdu všichni zazpívali. Děkujeme pořadatelům i všem kdo přišli a bylo krásné že přišli fanoušci i z HB...nádhera. Rádi přijímáme pozvání na příští rok.
....díky za "skvělé horké dětské jablko"....nemělo to chybu....opravdu to bylo horké a lahodné..
D.D....







pátek 21. listopadu 2014

KONCERT VRABČÍHO TRHU VE SVATÉM KŘÍŽI 29.11. 2014

Následující koncert VRABČÍHO TRHU proběhne ve SVATÉM KŘÍŽI u Havlíčkova Brodu ve škole v sobotu 29.11. 2014 od 18.30 při příležitosti zahájení VÁNOČNÍHO ADVENTNÍHO ČASU a rozsvěcení vánočního stromu.
Grafiku kterou vidíte vybraly děti ze základní školy v Lípě ze 3 předložených návrhů. Nutno říci že zvítězila s drtivou převahou. Přišlo mi dobré zapojit do takové slavností akce i děti a dát na jejich názor. Vyplatilo se. AŤ ŽIJÍ DĚTI, vždyť VÁNOCE jsou kromě jiného hlavně jejich svátkem....
Don Diego...bass....


VRABČÍ TRH V HURIKÁNU 20.11. 2014

Tak to máme za sebou. Po nejrůznějších peripetiích s místem konání  (ale my v tom nejeli a je trapné když pořadatel odřekne 3 dny před konáním koncertu když už jsou plakáty venku) jsme nakonec zakotvili na téměř"domovské scéně" v Penzionu HURIKÁN. A byla to dobrá volba.
Téměř tříhodinové hraní stálo za to. Byl to večer plný hezké hudby,povídání,vtípků a dobrého jídla i přes Pavlovu indispozici a téměř horečnatý stav ( hle jaká oběť, no co člověk pro muziku neudělá).
Naši FANS nás nezklamali,přišli v "plné palbě",přivedli ještě několik přátel a byl "plný dům". Náš Fan Club jak se zdá se utěšeně rozrůstá...to nás nesmírně těší. Ono získat si příznivce je skutečně běh na dlouhou trať., ať je to jak chce...
Dovolíme si tedy poděkovat personálu HURIKÁNU a Vláďovi Ch.,potom Josefu V., kteří to všechno umožnili a narychlo zorganizovali,všem FANS i ostatním přítomným kteří přišli.
Díky také Janě D. za neúnavné pořizování fotodokumentace a dokumentárních videí z akcí.
PŘÁTELÉ NESMÍRNĚ SI VÁŽÍME VAŠÍ PŘÍZNĚ....
Don Diego...bass...


VRABČÍ TRH V PLNÉ JÍZDĚ... 

S OBLÍBENÝM MASKOTEM...

VRABČÁCI S VRABCI NA MUŽNÝCH PRSOU...

ANGAŽOVANÝ PAVLŮV PROJEV V TĚŽKÉM SONGU...

A NEZBYTNÉ BRÝLE...
..

pondělí 17. listopadu 2014

úterý 11. listopadu 2014

LEHCE NOSTALGICKÉ OHLÉDNUTÍ......

Tak nám skončila krásná letní a podzimní muzikantská sezóna. Nutno říci že byla nádherná, plná skvělého hraní a krásných zážitků. Ale nesmutněmež vážení přátelé. Vzhůru do zimní sezóny která bude také plná zážitků a "vytloukání" různých akcí, plesů, vináren, vánočních či povánočních koncertů, klubů, oslav, možná i "zabíjačkového" hraní a jiných gurmánských akcí.
A žádný strach, tyto krásné nástroje nebudou spát, naopak......



GIBSON 

FENDER




DIAMANT

pondělí 3. listopadu 2014

VRABČÍ TRH SLAVÍCÍ.....

Náš milý přítel,skladatel,textař, zpěvák, multiinstrumentalista a dobrý člověk Pavel L. oslavil jakési životní výročí. Ono to s tím výročím je tak trošku sporné, dalo by se to definovat jako "mládí kdesi a důchod v nedohlednu", ale spíš ještě to mládí je aktuální vzhledem tomu že se dnes dožíváme podstatně vyššího věku, je asi tak v půli cesty. 
On to sice"tutlal" nicméně to stejně prasklo a zbytek Vrabčího trhu byl naprosto připraven. Vše proběhlo jak má být, tedy překvapení, dojetí, tajné zamáčknutí slzy, téměř "dětinská" radost z dárků, jejich okamžité odzkoušení, křepčení, hraní, konzumace různých pochutin ať již tuhých či tekoucích a jiné radůstky. Nicméně zejména díky našim ženám vše proběhlo"téměř důstojně" a "téměř ve vší počestnosti"......tedy kromě nějakých řečiček, životních rad a návodů...( vše samozřejmě nepublikovatelné).
Milý příteli...přejeme ti hodně invence a životního optimismu...vznášej se tedy dál na vlnách radosti a létej v oblacích......jo a hlavně nám zase napiš pár textů....je načase....
Honza, Libor, nepřítomný Jára a VRABCHAK TEAM.



VRABČÍ TRH GRATULUJÍCÍ...




VRABČÍ TRH KONZUMUJÍCÍ...




VRABČÍ TRH KŘEPČÍCÍ...



VRABČÍ TRH HRAJÍCÍ...



PŘEMOŽEN RADOSTÍ...




Woyaya