pondělí 3. března 2014

Pavel skandálně vyhozen z dua Vrabčí trh - těsně před koncertem v Lípě

V Lípě hrajeme zítra = 4.3.2014.
(Ne v !únoru! jak to hlásá Pavlem vyrobená grafika. Pavel se po zjištění této chyby sám vyhodil z kapely. Na koncert se ale tak mooooc těší, že se tam hodlá vetřít jako zpívající osvětlovač, klarinetící Liborův kostymér a kytarující Liborův ladič :-) ) Teď vážně: chybu prosím omluvte. Hrajeme fakt zítra 4.3.






neděle 2. března 2014

Kostýmová zkouška :-)


Kostýmová zkouška. Maskérky jsou náročné, mají děsné množství práce s našimi ksichty :-). Je to tak náročný kolotoč, že se rozhodujeme o tom, jestli by nebylo rozumnější poslat místo nás na koncert do Lípy Stinga (s manželkou) a Madonu (bez manželky).


sobota 1. března 2014

Vrabčí trh - pozvánka do Lípy




Majáky, vibrátory, dělobuchy a jiné třeskutosti s.r.o



Plni nadšení, drtivého jásotu a hluboké euforie oznamujeme, že se nám podařil skvělý marketingový tah před koncertem Vrabčího trhu v Lípě (Lípa, 4.3.2014 v 19.00). Firmou "Majáky, vibrátory, dělobuchy a jiné třeskutosti s.r.o" nám bylo dodáno toto skvělé světlo. Nebylo to drahé. Libor pouze musel prodat auto a vzít si leasing (zkrátka to slíznul). Tak sice nemáme na koncert čím jet, ale bude nás vidět :-).

Další informace, dezinformace, ptákoviny a tajné šifry čekejte na tomto vrabčáckém blogu. Můžete si z toho odvodit, že se už mooooooc těšíme.
Vaši: sir Everglot a van Dort (dříve Vinetou a Old Shatterhand - ještě dříve Libor a Pavel :-) )

P.S. tato zpráva je přísně tajná. Přepište si ji neviditelným inkoustem do sešitku. Zničte svůj počítač, rozšlapejte monitor, spalte sešitek. 
Zapatujte si pouze: Lípa - 4.3. - 19.00 :-)

Woyaya